Sportpark battle – Durft u de strijd aan?

Waar het sportpark normaal gesproken voor trainingen en wedstrijden gebruikt wordt, gaan wij er aan de slag voor een heuse sportpark battle. Afhankelijk van uw groepssamenstelling en wensen wordt er een sportpark battle samengesteld. Hierbij gaat u niet alleen de strijd aan met de obstakels op het sportpark, maar ook met elkaar. Wie van jullie doorstaat de Sportpark Battle het beste?

Van Familiedag tot teamuitje

De sportpark battle bestaat uit diverse spelonderdelen. Enkele mogelijke opdrachten zijn Mega Djenga, wereldbollenrace, grote puzzel. Daarnaast worden er diverse elementen op het sportpark gebruikt om spelonderdelen uit te voeren. Door de diversiteit van opdrachten kan u familiedag of teamuitje op maat worden gemaakt. Bent u samen met uw teamgenoten de slimste, sterkste en sportiefste en wordt u daardoor de winnaar van uw familiedag?

Een dag vol leuke activiteiten

De sportpark battle van SportparkUitje staat bol van de leuke activiteiten. Of u nu een hele dag of een middag wilt beleven. Het team van SportparkUitje staat graag voor u klaar. De activiteiten vinden plaats op het sportpark van voetbalvereniging V.V. “Steenbergen” of bij Concordia Florebith - Oudenbosch. Een sportieve omgeving waarbij, zodra u het park betreedt, de spanning toeneemt over wie van u de beker mee naar huis neemt. Wilt u een programma vol leuke activiteiten in de sportpark battle? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen.
  • Eigen locatie (indien geschikt)

Tarief:

 

Vanaf 10 personen

Sportparkbattle

Prijs op aanvraag

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje en een drankje? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 
 

Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*       
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen: 

Details Sportparkbattle

    
•   Vanaf 10 personen
•   Duur: 3-4 uur
•   Locatie: Steenbergen
•   Prijs op aanvraag


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl