Groepsuitjes

Op deze pagina vindt u alle groepsuitjes van SportparkUitje. Van het hilarische Bubble voetbal tot een Quiz voor de kenners, eventueel aangevuld met diverse opdrachten die zorgen voor een optimale teambuilding. De groepsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Mocht één van de groepsuitjes niet aansluiten op uw wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we samen met u op zoek naar uw favoriete groepsuitje en zorgen wij voor een programma op maat!

Bedrijfsuitje of vriendenuitje

Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest, van familie uitje tot teambuilding activiteiten, het is allemaal mogelijk met ons aanbod. Ongeacht de grootte van de groep, wij hebben zeker een leuke, sportieve en originele invulling van uw uitje. Bijvoorbeeld: Samen met uw collega’s, tijdens het jaarlijks bedrijfsuitje aan de wandel met een enorme opblaasbare bal. Waarbij de opdrachten voor de nodige hilariteit en unieke momenten zorgen!

Teamuitje in Steenbergen

Sportparkuitje organiseert de groepsuitjes in samenwerking met V.V. “Steenbergen”. Hierdoor zijn wij de partij als u op zoek bent naar een teamuitje in Steenbergen. De meeste activiteiten vinden dan ook plaats op de accommodatie van de voetbalvereniging. Daarnaast is het mogelijk dat wij naar u toekomen. Dus heeft u een stuk grasveld en/of andere ruimte dan organiseren wij graag uw groepsuitje! Teamuitje in Steenbergen of op uw eigen locatie, SportparkUitje maakt het mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Overzicht Groepsuitjes


‚Äč
     

Contact
 

Post en bezoekadres:
Watertorenweg 27
4651 AB Steenbergen NB
(bezoek alleen op afspraak)


T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl