Bubble voetbal

Het beginsignaal klinkt en vanaf dat moment mag je tegenstander omver beuken. Uiteraard blijft het doel om te scoren, dit is Bubble voetbal. In teams van 4 vs 4 of 5 vs 5 nemen jullie het tegen elkaar op. Bubble voetbal is geschikt voor teamuitje, vriendenuitje, voetbaluitje, bedrijfsuitje, vrijgezellen dag, etc. Eigenlijk voor iedereen die dit spectaculaire uitje wil beleven!

Leuke uitjes - Kies voor Bubble voetbal

Bubble voetbal is één van de leuke uitjes van SportparkUitje. Een groepsactiviteit voor jong en oud. Het levert gegarandeerd hilarisch beelden op, voor zowel spelers als toeschouwers. Elkaar om ver duwen en toch proberen te scoren, opkrabbelen om vervolgens je tegenstander te grazen te nemen, dat maakt bubble voetbal één van de populairste en leuke uitjes.

Bubble voetbal huren

Naast de vaste locatie kunt u bubble voetbal huren voor uw eigen locatie. De huur kan zowel inclusief als exclusief begeleiding van SportparkUitje. Dus wilt u een bubble voetbal huren voor bij u op uw sportvereniging, bedrijf of familiedag? Neem dan snel contact met ons op!

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen.
  • Op een locatie naar uw keuze

Tarief:

Aantal

Prijs

6 Bubbelballen

€ 275,00

8 Bubbelballen € 325,00
10 Bubbelballen € 375,00

De prijs is inclusief:
  - Begeleiding vanuit SportparkUitje.
  - Spelmaterialen
  - Spelduur: 2 uur

  - BTW
  - Op basis van de locatie: Steenbergen

Het is tevens mogelijk dat u de bubble voetballen huurt voor uw eigen locatie. Wij zorgen voor de materialen en event. begeleiding van de activiteit. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de organisatie en kunt u genieten van de activiteit.

De bubble voetbal activiteit op uw locatie voor een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. 

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje? Wij bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*       
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen: 

Details Bubble voetbal

    
•   Vanaf +/- 8 personen
•   Duur: 2,0 uur
•   Locatie: Steenbergen of 
     uw eigen locatie


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl