Actieve quiz

Bent u op zoek naar een gezellig quiz die wordt uitgebreidt met diverse spelopdrachten? Boek dan de actieve quiz. Er worden verschillende categorieen gespeeld, onder andere: algemene kennis, sport en een fotoronde. Door de diversiteit aan vragen wordt iedereen uitgedaagd. Na elke categorie wordt er een extra spel gespeeld waarmee bonuspunten te verdienen zijn. Welk team heeft de meeste kennis en voert de opdrachten het beste uit? Die mag aan het eind naar huis met de titel. De actieve quiz is geschikt voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje etc.

Quiz en actieve opdrachten

Tijdens de quiz worden er diverse actieve opdrachten uitgevoerd door de teams. Hierbij moet u denken aan opdracht zoals Mega Djenga, grote puzzel, touwtrekken. Afhankelijk van de groep, het weer en uw wensen worden de opdrachten en quiz samengesteld. Met deze opdrachten zijn er extra punten te verdienen. Waardoor de spanning van de quiz met iedere opdracht wordt vergroot.

Een spelquiz voor iedereen

De spelquiz is zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. De vragen variëren van algemene kennis tot en met een fotoronde. De spelquiz wordt gespeeld met stemkastjes. Dus als u een vraag niet weet kan er altijd een gokje worden gewaagd. Daarnaast wordt de spelquiz ondersteund met beeld en geluid waardoor er een interactieve quiz ontstaat. Wilt u liever een andere inhoud van uw quiz? Dan behoort dat zeker bij de mogelijkheden. Wij horen graag uw wensen. 

Wilt u de actieve sportquiz als groepsuitje op onze locatie of bij uw op locatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen
  • Op een locatie naar uw keuze

Tarief:

 

Vanaf 10 personen

Actieve quiz

Prijs op aanvraag

De prijs is inclusief:
  - Speluitleg en begeleiding vanuit SportparkUitje
  - Quizmaster van SportparkUitje
  - Spelmaterialen
  - BTW

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje en een drankje? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Vraag hier uw offerte aan


Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*       
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

   

Details Actieve quiz

    
•   Vanaf 10 personen
•   Duur: 3-4 uur
•   Locatie: Steenbergen of
     uw eigen locatie
•   Prijs op aanvraag


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl