Voetvolley

Voetvolley is een variant op volleybal, waarbij je de bal niet met de handen mag spelen. Voetvolley is zowel geschikt voor voetbalteams als voor niet-voetbalteams. Voor de mindere voetbalgoden worden de spelregels iets soepeler waardoor iedereen voetvolley kan spelen.

Met de voetvolleysets van SportparkUitje kan er zowel op natuurgras als op kunstgras worden gespeeld. De teamgrootte varieert tussen de 1 en 4 personen en is mede afhankelijk van het totaal aantal personen.

Voetbaluitje

De activiteit voetvolley is met name geschikt als voetbaluitje. Voetvolley is namelijk een ideale bezigheid om je techniek en spelinzicht te verbeteren. Dus wil je eens wat anders met je voetbalteam maar wil je wel bezig zijn met voetbal, kies dan voor het voetbaluitje voetvolley. In samenspraak met SportparkUitje organiseren we een voetvolley toernooi. Indien gewenst kan er zelfs een verenigingstoernooi worden georganiseerd. Bent u geen voetbalteam, maar wilt u wel het leuke voetbaluitje voetvolley spelen, dan is dat zeker mogelijk! Wij organiseren het graag voor u. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen.
  • Op locatie naar uw keuze

Tarief:

 

Vanaf 10 personen

Voetvolley

€ 10,00 p.p.

De prijs is inclusief:
  - Begeleiding vanuit SportparkUitje.
  - Spelmaterialen
  - Prijsuitreiking
  - BTW

Arrangement:
Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje? Wij hebben bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen, kijk snel op de pagina eten en drinken

 

Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*                
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

Details Voetvolley

    
•   Vanaf 10 personen
•   Duur: 2 uur
•   Locatie: Sportpark V.V.
    "Steenbergen" of
     uw eigen locatie
•   Vanaf € 10,00 p.p.


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl