Steppen door West-Brabant

Vanuit het sportpark van één van de deelnemende verenigingen vertrekt u voor een steptocht door één van de steden. De route, ongeveer 5 km lang gaat langs diverse bezienswaardigheden en uiteraard de binnenstad. Tijdens het steppen heeft u genoeg tijd om bij te kletsen, maar gedurende de verschillende opdrachten barst de competitie los. Hierdoor wordt steppen een belevenis! Meer informatie over de opdrachten tijdens het steppen vindt u hieronder. 

Meer dan een steptocht

Tijdens de steptocht stopt u een aantal keer om een teamopdracht uit te voeren. De groep wordt opgedeeld in teams en ieder team probeert zoveel mogelijk punten te verzamelen. Zo wordt de strijd aangegaan in een foto opdracht, maar ook uw kennis wordt getest tijdens de steptocht. Halverwege  de steptocht is er een welverdiende pauze, waar u kunt genieten van een drankje. Indien gewenst kunnen de opdrachten en route aan de groepssamenstelling worden aangepast. SportparkUitje staat graag open voor uw wensen.

Het groepsuitje steppen is voor iedereen

Door de verschillende opdrachten kan iedereen mee doen. Dus bent u juist sportief of minder sportief, voor iedereen is een rol weggelegd tijdens het groepsuitje steppen. Mocht het zo zijn dat u niet wenst om te gaan steppen, dan kunnen we deze vervangen door een fiets. Zo wordt het groepsuitje steppen een mix van steppen en fietsen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen.

Tarief:

 

Vanaf 10 pers.

Vanaf 20 pers.

Steptocht

€ 27,00 p.p.

€ 24,00 p.p.

De prijs is inclusief:

  - Speluitleg en begeleiding vanuit SportparkUitje.
  
- Spelmaterialen
  
- Prijs voor het winnende team
  
BTW
  
- Op basis van de locatie: Steenbergen

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje? Wij bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen, kijk snel op de pagina eten en drinken
 

Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*                
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

Details Steptocht

    
•   Vanaf 10 personen
•   Duur: 3 uur
•   Locatie: Steenbergen
•   Vanaf € 24,00 p.p.


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl