De sportdag van SportparkUitje.nl

Sporten en bewegen, vind u dat net als wij ook belangrijk? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor het organiseren van een sportdag door SportparkUitje. U kunt zowel uw eigen programma samenstellen uit onze spellen, als ook kiezen voor een programma op maat. De sportdag bestaat niet alleen uit sport en bewegen, maar zeker ook gezelligheid en teambuilding staat hoog in vaandel tijdens de sportdagen. Dus wilt u een sportief uitje, in sportieve omgeving, boek dan een sportdag bij SportparkUitje.

De sportdag spellen waar u uit kunt kiezen.

De sportdag bestaat uit meerdere spellen. In overleg met u bepalen we hoeveel en welke sportdag spellen u gaat uitoefenen. De sportdag spellen zijn onder andere: volleybal, voetbal (diverse vormen), ultimate frisbee, discgolf, speedminton en streetbasketball. Heeft u een sport die u graag wilt uitoefenen, maar er niet bij staat? Wij luisteren graag naar u wensen.

Wilt u een sportdag organiseren voor uw school? 

SportparkUitje neemt de organisatie van de sportdag graag uit handen. Samen met u maken wij een plan van aanpak en wij zullen de sportdag organiseren. Wij bieden diverse sporten aan, deze staan onder begeleiding van deskundige trainers. Door de variatie in sporten en onze enthousiaste trainers kunnen wij de sportdag organiseren die u graag wenst. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen

Tarief:

 

Vanaf 15 personen

Sportdag

Prijs op aanvraag

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje? Wij bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen, kijk snel op de pagina eten en drinken

 

Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*                
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

Details Sportdag

    
•   Vanaf 15 personen
•   Duur: 2-4 uur
•   Locatie: Steenbergen
•   Prijs op aanvraag


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl