Sunday 24 January 2016
Samenwerking Concordia Florebith en SportparkUitje.nl
Vanaf 1 januari 2016 hebben Concordia Florebith uit Oudenbosch en SportparkUitje.nl een samenwerking. Door de samenwerking kunnen op de locatie van Concordia Florebith groepsuitjes worden georganiseerd.

Groepsuitjes zoals bubbelvoetbal, Steptocht, The Ball, maar ook een clinic handboogschieten behoord tot de mogelijkheden. Wilt u een familiedag, vriendenuitje, teamuitje organiseren dan bent u bij SportparkUitje.nl aan het goede adres. 

Concordia Florebith
Concordia is een handboogvereniging in Oudenbosch, gevestigd aan Groenewoud in Oudenbosch. Bij Concordia is het mogelijk om zowel binnen als buiten te schieten. Daarnaast beschikt de locatie over een oud bruin café waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. 

Meer dan groepsuitjes
Naast de groespuitjes worden er gedurende het jaar diverse (sportieve) evenementen georganiseerd. Hou de websites van SportparkUitje.nl en Concordia in de gaten om op de hoogte te blijven. 
Door het afnemen van de groepsuitjes en/of deelname aan de evenementen ondersteund u de sportvereniging Concordia Florebith. Dus naast een leuk en actief groepsuitje steunt ook nog eens een amateurvereniging. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Hagens - info@sportparkuitje.nl - 06-53335157

Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl