Nieuws

zondag 5 juni 2016
NIEUW!! Boerengolf als groepsuitje
Vanaf juni 2016 kan je bij SportparkUitje.nl Boerengolf spelen. Een laagdrempelige, sportieve en gezellige activiteit. Ideaal voor uw familiedag, teamuitje of personeelsuitje.

zondag 24 januari 2016
Samenwerking Concordia Florebith en SportparkUitje.nl
Vanaf 1 januari 2016 hebben Concordia Florebith uit Oudenbosch en SportparkUitje.nl een samenwerking. Door de samenwerking kunnen op de locatie van Concordia Florebith groepsuitjes worden georganiseerd.

vrijdag 4 december 2015
SportparkUitje.nl sponsort Sport- en Spelmiddag Steenbergen
Op dinsdag 29 december 2015 (Kerstvakantie) wordt de traditionele sport- en Spelmiddag voor de basisschooljeugd georganiseerd. Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 zijn van harte welkom

maandag 6 juli 2015
Verslag en foto's Avondfiets 3-daagse Steenbergen
STEENBERGEN - Op 30 juni, 1 & 2 juli is de avondfiets 3-daagse in Steenbergen verreden. Met respectievelijk 91, 75 en 74 deelnemers kunnen we spreken van een succesvolle editie.

zondag 24 mei 2015
Fiets 3-daagse in Steenbergen
STEENBERGEN - Van dinsdag 30 juni tot en met donderdag 2 juli organiseren Bike Totaal Zwaan en SportparkUitje.nl de avondfiets 3-daagse in Steenbergen.

donderdag 30 april 2015
Steenbergen in beweging voor AnkieStoer!
STEENBERGEN – V.V. “Steenbergen” en SportparkUitje.nl komen gezamenlijk in actie, tijdens het weekend van 9 en 10 mei, voor ‘Steenbergen in Beweging’.

dinsdag 7 april 2015
Footgolf-competitie in Steenbergen
STEENBERGEN - Wie worden de beste footgolf-spelers van gemeente Steenbergen en omstreken? In de maande april en mei vindt de eerste editie van de footgolf competitie plaats.

zondag 1 maart 2015
Meer dan een Steptocht
In dit nieuwsbericht wordt het groepsuitje 'steptocht' extra uitgelicht. Want wie denkt dat het alleen een route steppen is, heeft het mis.

zondag 1 maart 2015
Footgolf clinic aanbieding voor kinderfeestjes
Is uw zoon of dochter 'verslaafd' aan het spelletje voetbal? Zo erg, dat ze zelfs met het kinderfeestje wilt voetballen. Dan heeft SportparkUitje de ideale oplossing: een Footgolf-clinic.

zondag 1 maart 2015
Welkom op de website van SportparkUitje.nl
SportparkUitje is een nieuwe enthousiaste organisatie die diverse groepsuitjes organiseert in en rondom Steenbergen. Het aanbieden van de groepsuitjes gebeurt in samenwerking met de lokale voetbalvereniging V.V. "Steenbergen"