Sportief Kinderfeestje

Heeft u een zoon of dochter die graag actief bezig is met sport en spelletjes en binnenkort jarig is? SportparkUitje.nl biedt een sportief kinderfeestje aan. Met dit sportief kinderfeestje gaan de kinderen aan de slag met diverse sport en spelopdrachten. Aan de hand van de spelleider voeren zij de opdrachten uit, op één van de locaties. Een sportief kinderfeestje dat in het teken staat van gezelligheid, sportiviteit en samenwerken. 

Activiteiten voor kinderfeestje

De activiteiten voor kinderfeestje van SportparkUitje.nl bestaan uit diverse sport en spel opdrachten.
Afhankelijk van welke variant u kiest gaan de kinderen o.a. aan de slag met de Mega Ball, wordt er een footgolftoernooi gespeeld op de 9-holes baan of wordt er een puzzel opgelost met behulp van Walkie Talkies.
Hieronder staan 4 varianten van de activiteiten voor kinderfeestje uitgewerkt. Heeft u specifieke wensen of wilt u een andere samenstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Opties kinderfeestjes

1) Kids Sportparkbattle
Durf jij de strijd aan tegen je vriendjes en vriendinnetjes met de kids Sportparkbattle? 
De sportparkbattle bestaat uit diverse spellen, onder andere: parcours met de Mega Ball, je inzicht wordt getest met een puzzelspel en een walkie-talkie spel. De Sportparkbattle kan door iedereen worden gespeeld. Elke spelletje is anders, zo is het ene spel sportiever, terwijl het andere spel meer gericht is op het inzicht van de kinderen. 

2) Footgolf Clinic

Ben jij een voetballiefhebber en gaat er geen dag voorbij dat je niet voetbalt? Dan is de footgolf clinic iets voor jouw kinderfeestje. De footgolfclinic bestaat uit een pass en trap-clinic. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse (voetbal-) spelonderdelen. Zo wordt de korte en lange pass geoefend. Na de clinic wordt er een toernooi gespeeld langs de 9-holes baan. Wie van jullie heeft de minste trappen nodig om de bal te 'putten' en mag zich kronen tot footgolf-koning? 

Locatie: 

Deze activiteiten wordt georganiseerd in Steenbergen of, indien mogelijk, op uw eigen locatie. 

Tarief kinderfeestjes:

  • Duur: +/- 3 uur.
  • Prijs: 10,00 euro p.p. (6 t/m 12 jaar)
    • Incl.: onbeperkt ranje en 1 zakje chips p.p. 
  • Minimaal aantal: 8 kinderen.

Eten en drinken
Wilt u het kinderfeestje afsluiten met een frietje? Informeer naar de mogelijkheden. 

Reserveren
Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-53335157 of info@sportparkuitje.nl 

 

 

Details Kinderfeestje

    
•   Vanaf 8 personen
•   Duur: +/- 3 uur
•   Locatie: Steenbergen
•   Vanaf € 10,00 p.p.


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl