Handboogschieten

Robin Hood, wie kent hem niet? Robin Hood kon het als de beste, handboogschieten. Wil jij ook eens in de voetsporen van Robin Hood treden? Met de clinic handboogschieten van SportparkUitje.nl is dit mogelijk. In samenwerking met de instructeurs van handboogvereniging Concordia Florebith ga je aan de slag. Eerst een korte uitleg van het handboogschieten, alvorens jullie in kleine groepjes op de doelen gaan schieten. Wie van jullie zal uiteindelijk als eerste de roos raken?

Pijl en boog voor jong en oud

In de tijd van Robin Hood maakte men zelf de pijl en boog. Tegenwoordig is het professionele apparatuur waarmee wordt geschoten. Zo ook de apparatuur waar jullie mee gaan schieten. Het voordeel is dat iedereen hierdoor pijl en boog kan schieten, zowel jong als oud. Tijdens de clinic wordt rekening gehouden met de lengte van de deelnemers en daar wordt zowel de pijl als boog op afgestemd. Dus wie op zoek is naar een actief en gezellig groepsuitje is handboogschieten zeer zeker de moeite waard.

Handboogschieten in Brabant

Misschien wel uniek; handboogschieten in Brabant onder begeleiding ervaren instructeurs van een handboogvereniging. Door de samenwerking met handboogvereniging Concordia Florebith schiet u op een echte wedstrijdbaan, dit kan zowel binnen als buiten. Zelfs buiten staat u overdekt te schieten. Dus voor handboogschieten in Brabant ben je bij ons aan het goede adres! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:
     - Concordia Florebith in Oudenbosch.

Tarief:

 

< 15 personen

> 15 personen

Handboogschieten

€ 15,00 p.p.
excl. zaalhuur

€ 15,00 p.p.
incl. zaalhuur

De prijs is inclusief:
  - Professionele begeleiding bij het handbooschieten.
  - Spelmaterialen
  - BTW

Arrangement:
Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje en drankje? Wij hebben diverse mogelijkheden, zie hiervoor onze pagina eten en drinken


Vraag hier uw offerte aan

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*                
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

Details Handboogschieten

    
•   Vanaf 8 personen
•   Duur: 2 uur
•   Locatie: Oudenbosch
•   Vanaf € 15,00 p.p.


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl