Boerengolf Steenbergen 

Boerengolf een leuke variant op het bekende golfspel. Net als bij het 'echte' golfspel ga je diverse holes af. De boerengolfbaan heeft 9 holes, die verspreidt liggen over het sportpark. De holes, varierend in afstanden en moeilijkheid, worden gekenmerkt door een vlag. Met boerengolf wordt de golfclub vervangen door een een klompje dat vast zit aan een stok. Boerengolf is een laagdrempelige activiteit die door iedereen uitgevoerd kan worden. 

Boerengolf Brabant
In Nederland zijn er diverse boerengolfbanen. Maar geen enkel boerengolfbaan ligt op een sportpark van een lokale voetbalvereniging. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van de aanwezige obstakels om het voor u nog uitdagender te maken. De ene hole vraagt om kracht om de lange afstand te overbruggen. Terwijl de andere hole van Boerengolf Brabant om tactische inzicht gaat. Boerengolf Brabant daagt u graag uit op onze 9-holes baan.

Familiedag
Op zoek naar een leuk uitje voor uw familiedag waarbij u lekker in de buitenlucht actief bent? Dan is boerengolf de ideale activiteit. Deze laagdrempelige activiteit zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen. Wordt jij de beste boerengolfer van jouw familie? Uiteraard kunt u de familiedag ook uitbreiden met een andere activiteit of een hapje en een drankje. Wij denken graag met u mee. 

Locatie: 
Deze activiteit wordt georganiseerd bij:

  • V.V. "Steenbergen" in Steenbergen.

Tarief:

 

Vanaf 8 personen

Boerengolf

7,50 euro p.p.

De prijs is inclusief:
  - Speluitleg en begeleiding vanuit SportparkUitje
  - Spelmaterialen
  - BTW
  - Op basis van de locatie: Steenbergen

Arrangement:

Wilt u uw activiteit uitbreiden met een hapje? Wij bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen, kijk snel op de pagina eten en drinken

 

Vraag hier uw offerte aan


Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:*                 
Gewenste datum:
Uitbreiden met "Eten & Drinken"?:*
Zo ja, beschrijf hier uw wensen:
Opmerkingen:


Gerelateerde activiteiten

Details Boerengolf

    
•   Vanaf 8 personen
•   Duur: 1-2 uur
•   Locatie: Steenbergen,
•   Prijs vanaf € 7,50 


Contact
 

T: 06- 533 351 57
E: info@sportparkuitje.nl
W: www.sportparkuitje.nl